Κάνουν facelift για τις ευρωεκλογές: ΠΑΣΟΚ και 58 αλλάζουν ονόματα και λογότυπο

Με νέα ονομασία και σύμβολα θα προχωρήσει, η κίνηση των 58 ως αμιγές πολιτικό και κομματικό μόρφωμα.

Με νέα ονομασία, σύμβολα και πρόσωπα θα προχωρήσει η σύμπραξη της πρωτοβουλίας των «58» με το ΠΑΣΟΚ και με μια σειρά κινήσεων του χώρου της Κεντροαριστεράς, όπως ανέφερε ο καθηγητής και μέλος της πρωτοβουλίας κ. Βούλγαρης. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η συστράτευση

των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς ενδεχομένως επεκταθεί και πέρα από τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Βούλγαρης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η συγκέντρωση «γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο και που θα θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα. Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη». Ο κ. Βούλγαρης απευθύνθηκε στους «απλούς ψηφοφόρους ή μέλη του ΠΑΣΟΚ» που αισθάνονται ότι το κόμμα τους «σηκώνει τις αμαρτίες όλης της Μεταπολίτευσης χωρίς την αναγνώριση για τις επιτυχίες», στους υποστηρικτές της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων.

Ο ίδιος προανήγγειλε πως εντός Φεβρουαρίου γνωστοποίησε ότι στην πρώτη συνέλευση του Φεβρουαρίου θα είναι παρών ο κ. Μάρτιν Σουλτς ως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, καθώς και άλλα στελέχη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Περιγράφοντας το στοίχημα του υπό διαμόρφωση κόμματος, τόνισε ότι «η παράταξη ή θα σηματοδοτήσει το νέο και θα σώσει τον χώρο ή το παλιό θα μας πάρει όλους μαζί του προς τα κάτω». Τέλος τάχθηκε υπέρ της κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου με πρόσωπα νέα «ηλικιακά και πολιτικά».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα