«Καίει» τον Μπούκουρα ο προστατευόμενος μάρτυρας – Τι λέει για το οπλοστάσιο του βουλευτή

Ο «προστατευόμενος μάρτυρας Δ» κατέθεσε στον ανακριτή ότι ο βουλευτής Μπούκουρας διαθέτει άγνωστο αριθμό πιστολιών, ενώ πρόσθεσε ότι στελέχη της Χρυσής Αυγής πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά της Κορίνθου.

«Γνωρίζω ότι ο Μπούκουρας διατηρεί άγνωστο αριθμό πιστολιών zastava 635. Μάλιστα κάποιοι πυρηνάρχες έχουν συλληφθεί να φέρουν παρανόμως τα όπλα αυτά και έχουν κατηγορηθεί για παράνομη οπλοφορία. Έχω ακούσει ακόμα για διατήρηση

οπλισμού σε κάποιο εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις Αρχαίες Κλεωνές», κατέθεσε ο μάρτυρας στους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα αποκαλύπτοντας την παραστρατιωτική δράση του βουλευτή Κορινθίας.

«Υπάρχει μια γενική κατεύθυνση να «τιμωρούνται» οι λαθρομετανάστες» είπε στους ανακριτές ο «προστατευόμενος μάρτυρας Δ», προσθέτοντας ότι το καλοκαίρι του 2012 ήταν παρών στο λιμάνι της Κορίνθου σε μια επίθεση τριάντα μελών της οργάνωσης εναντίον αλλοδαπών, τους οποίους πέταξαν στη θάλασσα έτσι για πλάκα.

«Μετά από πέντε λεπτά έφθασε στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία δεν έκανε τίποτα και γελούσε με αυτό που έβλεπε» κατέθεσε ο «μάρτυρας Δ».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα