Και άλλος διορισμός πρώην βουλευτή: Ο Νίκος Μαυραγάνης στο γραφείο του Παναγιώτη Σγουρίδη

Τελικά, στην πολιτική κανείς δεν χάνεται. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Νίκου Μαυραγάνη. Μπορεί να μην σας λέει κάτι το όνομα, πλην όμως ο κ. Μαυραγάνης είναι πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, ψηφίσας και το τρίτο Μνημόνιο, πλην όμως στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, μιας και οι ΑΝΕΛ έχασαν την έδρα που είχαν στην Εύβοια, την εκλογική του περιφέρεια.

Ο κ. Μαυραγάνης όμως δεν έμεινε εκτός νυμφώνος.

Έτσι, με απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από τις 23/12/2015, ο πρώην βουλευτής διορίζεται από τις 20/11/2015 ως ειδικός συνεργάτης του υφυπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος επίσης προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, και μπήκε στο κυβερνητικό σχήμα μετά από καραμπόλα, λόγω της παραίτησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τα αντισημιτικά και ρατσιστικά tweet του. Να σημειωθεί πως στο γραφείο του κ. Σγουρίδη υπηρετούν ως ειδικοί σύμβουλοι και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, όπως ο τομεάρχης Δυτικής Αττικής Κώστας Μπουλμέτης και η Ειρήνη Βουτσά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Έβρου των ΑΝΕΛ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και με σπουδές αισθητικής στο βιογραφικό της.

Φυσικά, ο κ. Μαυραγάνης δεν είναι ο πρώτος πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος λόγω της αποτυχίας του να εκλεγεί διορίζεται σε κάποια κρατική θέση. Φερ ειπείν, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει περάσει από πλείστα όσα κόμματα, φαίνεται πως…έπιασε λιμάνι στο κόμμα του κ. Καμμένου και διορίστηκε ως ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας, ενώ παρομοίως αποκαταστάθηκε και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Χριστίνα Τρεμόντι, τοποθετούμενη και αυτή στο γραφείο του κ. Καμμένου.

The post Και άλλος διορισμός πρώην βουλευτή: Ο Νίκος Μαυραγάνης στο γραφείο του Παναγιώτη Σγουρίδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα