Καμπάνια από το Pornhub: Δείτε πορνό για να «σηκωθεί» η χλωρίδα του πλανήτη

Το Pornhub κάνει μία διαφορετική καμπάνια, αφενός για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του και αφετέρου για να βοηθήσει το περιβάλλον. Ο ιστότοπος αποφάσισε ότι για κάθε 100 βίντεο που βλέπονται, θα φυτεύει ένα δέντρο.

«Το Pornhub δίνει στην Αμερική δάση», είναι το όνομα της καμπάνιας που ανακοινώθηκε από τον ιστότοπο την ημέρα περιβαλλοντικής ευαισθησίας για τους Αμερικανούς στις 25 Απριλίου. Ο πορνογραφικός ιστότοπος σχεδιάζει να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε 100 βίντεο που βλέπουν οι χρήστες του διαδικτύου. Η καμπάνια ισχύει εδώ και τέσσερις μέρες και το Pornhub έχει φυτέψει μέχρι στιγμής πάνω από 12.000 δένδρα.

Σε σχετική ανακοίνωση του στις 25 Απριλίου ο ιστότοπος ανέφερε: «Σήμερα το Pornhub θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και θα δώσει στην Αμερική δάση καθώς θα δωρίζει για κάθε 100 βίντεο που βλέπονται στην κατηγορία «Big Dick» ένα δέντρο. Όσο περισσότερα βίντεο βλέπονται τόσο περισσότερα δέντρα θα φυτεύουμε! Ενώ θα βλέπετε ωραία οπίσθια, θα βοηθάτε και την χλωρίδα της Αμερικής (και αιδοία σαν επιλογή)».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το που και πότε έχουν φυτευτεί και θα φυτευθούν τα δέντρα. Ο διευθυντής του Pornhub δήλωσε στην The Daily Dot ότι θα γίνουν και άλλες περιβαλλοντικές προσπάθειες από τον ιστότοπο στο μέλλον, αρκεί όμως να έχουν views τα βίντεο. Οπότε όσο περισσότερα βλέπει κάποιος τόσο περισσότερα δέντρα θα φυτεύονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα