Κ. Παπουτσάκη: «Τώρα είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά»!

Με τις φήμες πως είναι έγκυος να γιγαντώνουν, η Κατερίνα Παπουτσάκη, δεν απάντησε ευθέως για το αν όντως θα γίνει σύντομα μαμά, δίνοντας τροφή με τον τρόπο αυτό για νέες, που μιλούν για σίγουρη εγκυμοσύνη.

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και σε όσα διαδραματίστηκαν εκεί: «Ήταν τέλεια! Όχι μόνο στην ίδια την βραδιά του γάμου, αλλά σε όλη τη διαδικασία. Ήταν λίγο σαν πενταήμερη. Περάσαμε καταπληκτικά.

Βασικά δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα παντρευόμουν. Αλλά εφόσον έγινε, έγιναν όλα έτσι όπως τα θέλαμε. Μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός. Έχει ήδη μεσολαβήσει ένα διάστημα, αλλά είναι υπέροχα όλα. Φανταστικά!».

Στην ερώτηση περί μητρότητας, η 33χρονη ηθοποιός δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη για το αν είναι έγκυος: «Ναι θα ήθελα να γίνω μαμά. Νομίζω ότι είμαι και στην κατάλληλη ηλικία, νομίζω πως είναι καλά τώρα. Θα ήταν υπέροχο να έχεις παιδιά σε μικρότερη ηλικία, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη».

Διευκρίνισε παράλληλα, πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν ενδεχόμενη εγκυμοσύνη «κοστίσει» στην καριέρα της ξεκαθαρίζοντας πως «εγώ ουσιαστικά δουλεύω 14 χρόνια, έχω ζήσει συγκινήσεις, χαρές, έχω δεχτεί αυτό το πράγμα σε μεγάλη έκταση. Είμαι αρκετά χορτασμένη, δεν το σκέφτομαι έτσι».

Όταν η κουβέντα έφτασε στο «παιχνίδι» της δημοσιότητας, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν «κάθετη»: «Κάνω μια δουλειά, που η έκθεση της είναι αναγκαίο στοιχείο της. Το ένα φέρνει το άλλο, είναι ένας φαύλος κύκλος. Μια αλυσίδα που δύσκολα μπορείς να βγεις από αυτήν. Εκτός πια αν δεν βγαίνεις σε εκπομπές και ούτω καθ” εξής. Όλο αυτό που έζησα ήταν μια τεράστια υπερβολή. Δόξα τον Θεό πλέον είμαι καλά. Ήταν κάτι που μου αναστάτωνε τη ζωή και δεν πέρναγα καθόλου καλά. Εντάξει, βέβαια, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, ο κόσμος πεινάει, οπότε έχει ηρεμήσει όλο αυτό. Έχει έρθει μια ισορροπία και χρειαζόταν όλο αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα