Ίσλα Φίσερ: Όταν γίνεσαι μητέρα δεν υπάρχει καιρός για καριέρα

Η διάσημη ηθοποιός και γυναίκα του Σάσα Μπάρον Κόεν, μίλησε για τις ισορροπίες ανάμεσα στο να είσαι ηθοποιός και μητέρα.

Αν και ξεκίνησε την καριέρα της με το να πρωταγωνιστεί σε ρομαντικές κωμωδίες φαίνεται πως η Ίσλα δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο ρόλο της μητέρας.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Gotham φέρνοντας στις σελίδες του ένα άρωμα από τα 20’s και θυμίζοντας σταρ της Jazz με τις εκπληκτικές ενδυματολογικές επιλογές.

Η Ίσλα

είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του πολυναμενόμενου Great Gatsby και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι για πρώτη φορά στη καριέρα της, ένιωσε αρκετή ανασφάλεια με τον ρόλο.

«Ήρθε κάποια στιγμή που περίμενα ότι θα έρθουν να μου πουν να πάω σπίτι μου. Ήταν μοναδική η εμπειρία των γυρισμάτων με τον Μπαζ Λάρμαν. Τα σκηνικά, τα ρούχα, το πλατό μου θύμιζε μια παιδική χαρά!», δήλωσε η ηθοποιός στη συνέντευξη της.

Επίσης επισήμανε ότι είναι μεγάλη φαν των ταινιών του άντρα της και πως ποτέ δεν κατέκρινε τις ιδέες του στη μεγάλη οθόνη. Μιλώντας για την οικογένεια ως μητέρα δύο κοριτσιών, ανέφερε:

«Έπρεπε να λείψω ολοκληρωτικά από τη βιομηχανία τρία χρόνια για να αναθρέψω τις μικρές. Όταν γύρισα όλα είχαν αλλάξει. Αυτό που έκανα είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό», ολοκλήρωσε η Φίσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα