Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κήρυξε την επανάσταση μέσα από τη Βουλή

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέδειξε για μια ακόμη φορά σήμερα ότι είναι έτοιμη να τραβήξει το δικό της ανηφορικό δρόμο, κηρύσσοντας ουσιαστικά την επάνασταση, μέσα από τη Βουλή καλώντας τους βουλευτές να μην δεχθούν τον εκβιασμό που με υπέρτατη ανιδιοτέλεια αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας.Μιλώντας το πρωί στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που καλούνται να τοποθετηθούν επί του νομοσχεδίου για τα μέτρα της συμφωνίας με τους δανειστές μας, υποστήριξε ότι δεν πρέπει σήμερα να γίνει η διαδικασία στη Βουλή καθώς έτσι θα ολοκληρωθεί ο εκβιασμός.

Όπως είπε, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον λαό για τη διάσταση του εκβιασμού, να ζητήσουμε συγκροτημένα από τους λεγόμενους εταίρους μας να σεβαστούν και τη δημοκρατία και την κοινοβουλευτική λειτουργία, καθώς, όπως σημείωσε, κάνενα κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομοθετεί υπό τέτοιες ασφυκτικές προθεσμίες.

«Τιμώ αφάνταστα τον πρωθυπουργό. Η στάση του έχει τη διάσταση της υπέρτατης ανιδιοτέλειας αλλά η Βουλή δεν πρέπει να ολοκληρώσει τον εκβιασμό. Είναι υποχρέωση της Βουλής να μην επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί ο εκβιασμός. Κανένα κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομοθετεί υπό τέτοιες ασφυκτικές πιέσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

The post Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κήρυξε την επανάσταση μέσα από τη Βουλή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα