Η Ζήνα Κουτσελίνη γίνεται ξανθιά και πάει στο Star – Τι έγραψε στο Facebook για το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Star για τη συνεργασία - έκπληξη με τη Ζήνα Κουτσελίνη σε ρόλο παρουσιάστριας, η ίδια με χιούμορ μιλάει για την απόφαση της να βγει μπροστά από τις κάμερες αλλά σχολιάζει και την αλλαγή στο λουκ της.

Έτσι λοιπόν, ευχαριστώντας τους φίλους της για τις αμέτρητες ευχές που δέχθηκε για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, «απείλησε» για τον άνθρωπο που θα αναλάβει αρχισυνταξία στο πλευρό της: «Θα υποφέρει».

Όσον αφορά την απόφαση της να μεταπηδήσει, από το ρόλο

της διευθύντριας ψυχαγωγίας και αρχισυντάκτριας σε ρόλο παρουσιάστριας, με το γνωστό της σαρκαστικό κι ευφυές χιούμορ εξήγησε γιατί έγινε ξανθιά!

Η ίδια έγραψε στο Facebook:

«Καλημέρα. Eυχαριστώ πολύ για τις άπειρες ευχές σας... Όσοι με ξέρετε ανησυχείτε για τον άνθρωπο που θα είναι στο αφτί μου... Θα υποφέρει!!! Χα χα. Θα περάσει όσα πέρασα εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν λέω περισσότερα, γιατί μπορεί να λακίσει όταν του-της γίνει η πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Star που το τόλμησε και με εμπιστεύτηκε. (Η φωτογραφία του άρθρου είναι από την συμμετοχή μου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, λίγα χρόνια πριν-μελαχρινή τότε. Τελικά την ήθελα την παρουσίαση. Τα δύο τελευταία χρόνια έγινα σχεδόν ξανθιά. Την πρόταση περίμενα, χα χα.)…

Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση στο ToraTora.gr

The post Η Ζήνα Κουτσελίνη γίνεται ξανθιά και πάει στο Star – Τι έγραψε στο Facebook για το νέο της επαγγελματικό βήμα; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα