Η Τζένη Μπαλατσινού πρώτη φορά μετά τον χωρισμό: «Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρόσφατο»

Σε όλη αυτή την πορεία της οι συνεντεύξεις της είναι σπάνιες. Δεν αισθάνεται την ανάγκη να προβάλλει την προσωπική της ζωή, ενώ τα επαγγελματικά της αν είναι να φανούν θα φανούν από μόνα τους. Όταν τέλειωσε το Πρωινό mοu τον περασμένο Ιούνιο το περιμέναμε ότι οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις θα είναι και πάλι σπάνιες. Ειδικά μετά τον χωρισμό το καλοκαίρι κάτι τέτοιο ήταν δεδομένο.

Ο

καιρός πέρασε και η Τζένη Μπαλατσινού είπε να μιλήσει στην Αφροδίτη Γραμμέλη για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της. «Δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί πόσο εύκολο είναι να κάνεις restart τώρα που είμαι single και έχω τρία παιδιά. Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μία κουρτίνα και πρέπει να κάνω restart, δεν έχω κάτσει να το δω έτσι. Είναι πολύ νωρίς, πρόσφατο... Αν συμβεί κάτι άλλο μπορεί να πω "Α, για κάτσε λίγο, να κουκουλωθούμε, να δούμε τι γίνεται και να κάνουμε restart"! Δε το έχω δει έτσι αυτή τη στιγμή, είναι τόσο πολύ έντονο στο κεφάλι μου το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου να είναι καλά.

Να είναι καλά καλά. Όλη αυτή η κατάσταση να αφήσει στα παιδιά μου λιγότερες γραντζουνιές! Και στον κοινωνικό περίγυρο, πως τα βλέπουν οι άλλοι, στην ψυχολογία τους, την αυτοπεποίθηση τους και να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και ο μπαμπάς και η μαμά να είναι καλά...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Τζένη Μπαλατσινού πρώτη φορά μετά τον χωρισμό: «Είναι πολύ νωρίς, πολύ πρόσφατο» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα