Η Τζένα Τζέιμσον προσέφερε το στήθος της ως ανταμοιβή σε χάκερ που τη βοήθησε

20:01 7/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Τζένα Τζέιμσον έχει αποσυρθεί από το 2008 από τη βιομηχανία του πορνό, αλλά επέστρεψε έστω και για λίγες στιγμές γιατί ο πρώην ατζέντης της είχε κλέψει φωτογραφίες από το λογαριασμό της στο δίκτυο 4chan και πείραζε συνεχώς το προφίλ της. Η πορνοστάρ απευθύνθηκε ανοιχτά στους χρήστες του δικτύου και άμεσα δύο χάκερ της προσέφεραν βοήθεια με αντάλλαγμα γυμνές της εικόνες.

Η Τζένα απηύθυνε κάλεσμα λέγοντας «Έχει κάνει άνω κάτω την ψηφιακή μου ζωή. Διαγράφω και αλλάζω όλους τους κωδικούς μου» και αποκάλυψε ότι ο άντρας που της υπέκλεπτε τις εικόνες είναι χρήστης του 4chan και ότι πιθανότατα τις τελευταίες μέρες έμπαινε με ψευδώνυμο στο προφίλ του.

Οι άνθρωποι που θέλησαν να τη βοηθήσουν ζήτησαν ως αμοιβή τους να ανεβάσει δύο φωτογραφίες: μία αποκαλύπτοντας το στήθος της κι ακόμα μία με τις γόβες της.

Μέσα σε μία ώρα, η Τζέιμσον είχε στο mail της τα στοιχεία του δράστη, ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του, τον αριθμό του διπλώματος του αλλά και στοιχεία για τη δράση του στο συγκεκριμένο site, αναφορικά με τις αναρτήσεις του και τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα