Η Σοφία Βόσσου «σφάζει» το The Voice 2: Γνώριζαν πως η Ερασμία είναι κόρη μου

12:21 3/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Η ταλαντούχα κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, φαίνεται πως δεν έπεισε τους coaches του The Voice 2 και δεν γύρισε κανείς στο άκουσμα της φωνής της.

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη της που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, ξεσπάει κι αφήνει αιχμές για την κριτική επιτροπή, τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ μιλάει και για τις δυνατότητες τις κόρης της που δεν εκτιμήθηκαν.

«Μήπως

τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης;», πέταξε η Σοφία Βόσσου αφήνοντας αιχμή για το γεγονός ότι δεν επέλεξαν την κόρη της, στον δεύτερο κύκλο του talent show.

«Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί», ξέσπασε η γνωστή τραγουδίστρια φανερά ενοχλημένη με την αρνητική τροπή που πήρε η συμμετοχή της κόρης της για μια θέση στο The Voice 2.

«Δεν τη συνόδευσα στην οντισιόν, διότι έπρεπε να βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο, στην παράσταση «Πριν το χάραμα». Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα προκειμένου να μην επηρεάσω κανέναν. Άλλωστε δεν ανακατεύομαι στα επαγγελματικά και στις επιλογές της. Όταν μου τηλεφώνησε λοιπόν και μου είπε πως τα πήγε χάλια, σοκαρίστηκα. Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Σοφία Βόσσου «σφάζει» το The Voice 2: Γνώριζαν πως η Ερασμία είναι κόρη μου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα