Η σχέση της ερωμένης του Ολάντ, Ζουλί Γκαγιέ με την Ελλάδα – Εξοχικό στην Πάτμο είχε ο πρώην σύζυγός της

Η Πάτμος φαίνεται πως ήταν για πολλά χρόνια το προσωπικό ησυχαστήριο της συντρόφου του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Ζουλί Γκαγιέ.

Πρόκειται για παραδοσιακό οίκημα, το οποίο ανήκει στον πρώην σύζυγο της ηθοποιου Σαντιάγο Αμιγορένα και έχει αλλάξει αρκετές φορές ιδιοκτήτη μέχρι να αγοραστεί από τον Γαλλοαργεντινό σκηνοθέτη.

Το σπίτι έχει το κλασσικό νησιώτικο στυλ: Χωρίζεται σε δύο οικοήματα , με λιτή διακόσμηση, βαμένο σε λευκά και μπλε χρώματα. Περιέχει κοινοχρηστους χώρους , κήπο, ενώ πινελιές πολιτελείας είναι το πολυτελές σαλόνι και το γραφείο. Το οίκημα δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και η οικογένεια Αμιγορένα το αναπαλαίωσε. Προσέλαβαν τεχνίτες από το νησί και έδωσαν στο σπίτι τη μορφή που θα έπρεπε να έχει. Ηταν μια δουλειά που ανέλαβε εξ ολοκλήρου η μητέρα του σκηνοθέτη», τονίζει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Έθνος.. «Η οικογένεια Αμιγορένα ερχόταν για διακοπές στην Πάτμο αρκετά χρόνια πριν αγοράσει το σπίτι, έμενε στο ενοίκιο και όλο αυτό το διάστημα έψαχνε να βρει ακίνητο. Τους γνωρίζω προσωπικά και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Τα τελευταία καλοκαίρια, πάντως, εμφανίζεται μόνο ο Σαντιάγο Αμιγορένα και τα παιδιά. Η Ζιλί Γκαγιέ έχει να έρθει τουλάχιστον τρία χρόνια», σημειώνει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα