Ο Πούτιν χρησιμοποίησε το νέο υπερόπλο της Ρωσίας

Η αρκούδα βρυχάται και περνάει στην αντεπίθεση. Με εντολή του Βλάντιμιρ Πούτιν η Ρωσία χρησιμοποίησε το νέο υπερόπλο της, συνεχίζοντας τους βομβαρδισμούς στους στόχους του ISIS στη Συρία. Αυτή τη φορά χτύπησε στόχους του Ισλαμικού κράτους με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το υποβρύχιο Rostov-on-Don.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοίγκου, επιβεβαίωσε τις επιθέσεις, οι οποίες επιχειρήθηκαν από την Μεσόγειο θάλασσα. «Χρησιμοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία

πυραύλους από το υποβρύχιο Rostov-on-Don το οποίο πλέει στη Μεσόγειο», όπως ενημέρωσε ο Σοίγκου τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι συγκεκριμένοι πύραυλοι μπορούν να πλήξουν στόχους ακόμη και σε απόσταση 1,500 μιλίων ενώ όπως ενημέρωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, η επιχείρηση είχε στοχοποιήσει δύο «δυναμικά» κέντρα των τζιχαντιστών στη Ράκα.

O Σοίγκου τόνισε επίσης πως η Ρωσία είχε προειδοποιήσει τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ ότι θα χρησιμοποιούσε αυτό το ιδιαίτερο όπλο της για να πλήξει στόχους του Ισλαμικού Κράτους.

Τις τελευταίες τρεις μέρες έχουν πραγματοποιηθεί 600 εκτοξεύσεις πυραύλων και όπως ανέφεραν οι Ρώσοι έχουν χτυπήσει επιτυχημένα περισσότερους από 300 στόχους.

The post Ο Πούτιν χρησιμοποίησε το νέο υπερόπλο της Ρωσίας appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τα τελευταια νεα στην μεσωγιο σε ρωσια καιελλαδα
Τυχαία Θέματα