Η Ρένα Δούρου έμεινε άφωνη: Γιάννης Πλούταρχος και Ρούλα Χάμου της ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ!

Δεν πίστευε στα αυτιά της η νέα περιφερειάρχης Αττική, Ρένα Δούρου όταν άκουσε την πρόταση του Γιάννη Πλούταρχου και της Ρούλας Χάμου που την επισκέφτηκαν στο γραφείο της.

Όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, η Ρένα Δούρου δεν μπορούσε να φανταστεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν. Σύμφωνα με την Espresso,

οι δύο επισκέπτες αφού πρώτα ευχήθηκαν στην κ. Δούρου, της ανέπτυξαν το σχέδιο τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου -γνωστή από τη συμμετοχή της στο πάνελ του Κους Κους- θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής.

Η ιδέα ακούστηκε πολύ καλή αρχικά, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο κόστος, η Ρένα Δούρου έμεινε άφωνη. Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο προϋπολογισμός της παραγωγής θα έφτανε στο αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ! Αφού συνήλθε από το σοκ, η Ρένα Δούρου φαίνεται να εξήγησε στους επισκέπτες της ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλια της ένα τέτοιο ποσό και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους.

The post Η Ρένα Δούρου έμεινε άφωνη: Γιάννης Πλούταρχος και Ρούλα Χάμου της ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα