Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά: «ΕΝΦΙΑ; Πάνο και Αλέξη, ελάτε να τα πάρετε!»

Αντάρτικο για να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ξεκινά η Ραχήλ Μακρή, όπως ενημέρωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook. Ξεκινά μάλιστα κάτι σαν... διαδικτυκή εκστρατεία, αφού από νωρίς το μεσημέρι αναρτά διαρκώς παλαιότερες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα,

αλλά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το φόρο ακινήτων.

Η κυρία Μακρή δηλώνει ευθαρσώς ότι θα ακολουθήσει τις... συμβουλές του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει ότι δεν θα πληρώσει το φόρο ακινήτων.

«Ούτε εγώ θα πληρώσω, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου, δεν τον ψήφισα δύο φορές, μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε, μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου», έγραψε.

Αργότερα, ζητάει από τους φίλους και τις φίλες της να συμπληρώσουν το κείμενο «άρνησης» του ΕΝΦΙΑ, το οποίο είχε παρουσιάσει κάποια στιγμή ο κ. Καμμένος.

Θυμίζει, επίσης, τις δηλώσεις του Δημήτρη Βίτσα...

αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού (στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά).

Και συνεχίζει ακάθεκτη:

The post Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά: «ΕΝΦΙΑ; Πάνο και Αλέξη, ελάτε να τα πάρετε!» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα