Η Πυροσβεστική προτρέπει τους πολίτες να παραγγείλουν σουβλάκια… λόγω απεργίας

Η πυροσβεστική μονάδα στο Έσσεξ του Λονδίνου συμβούλευσε τους πολίτες να μην επιδοθούν σε μαγειρική γιατί αν τυχόν πάρει φωτιά η κουζίνα κανείς δε θα βρεθεί να τη σβήσει, αφού αυτοί θα απεργούν.

Με μια διαφημιστική πινακίδα, προτρέπουν τους πολίτες να προτιμήσουν τη λύση του σουβλακίου και να μη μαγειρέψουν για αυτές τις ημέρες, τις βραδινές ώρες, από τις 18:30 ως τις 23:30. Οι πυροσβέστες κατεβαίνουν σε απεργία γιατί καταπατούνται

τα δικαιώματά τους, αλλά φροντίζουν να μην αφήσουν στο έλεος της πύρινης θεάς τους πολίτες.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής σχολιάζει στην «Daily Mail» ότι όντως μπορεί να ακούγεται αστεία η... καμπάνια με τα κεμπάπ, αλλά από πλευράς τους πρόκειται για μια άκρως σοβαρή προειδοποίηση.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα οι κάτοικοι του Έσσεξ συχνά μαγειρεύουν, αφού πρώτα έχουν καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που μπορεί να αποβεί «μοιραίο».

«Οι κλήσεις για να σβήνουμε εστίες κουζινών είναι πολλές. Τις περισσότερες φορές όλες οι πυρκαγιές ξεκινούν από τις κουζίνες. Για να μειωθεί λοιπόν, ο κίνδυνος πυρκαγιών στα σπίτια προτείνουμε να φάτε έξω. Δεν είναι κακό», λέει χαρακτηριστικά πυροσβέστης.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα