Η πρώην νταντά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν βάζει φωτιές στην οικογένεια!

17:45 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι αλήθεια ότι η σχέση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον πατριό της Μπρους Τζένερ δεν είναι και από τις καλύτερες και αυτό αποδεικνύεται σε αρκετές εκπομπές του reality στο οποίο πρωταγωνιστούν μαζί με όλη την οικογένεια.

Ωστόσο, η πρώην νταντά της Κόρτνεϊ βγήκε και αποκάλυψε ότι αυτή η κόντρα κρατά χρόνια και μάλιστα από τότε που η ίδια φυλούσε τη μικρή τότε Κόρτνεϊ.

Η Παμ Μπέχαν, η οποία είχε προσληφθεί από την οικογένεια για περίοδο πέντε ετών από το 1991, έρχεται να ταράξει τα νερά της οικογένειας βάζοντας νέες φιτιλιές, ισχυριζόμενη ότι κατά

τη διάρκεια της εφηβείας της Κόρτνεϊ, η σταρ «δεν ήθελε να κάνει απολύτως τίποτα με τον πατριό της Μπρους».

Η Παμ σε ένα βιβλίο που έγραψε και εκδίδει με τίτλο «Malibu Nanny» περιγράφει με λεπτομέρειες τις περιπέτειές της που έζησε με τους Καρντάσιανς.

Μάλιστα εξήγησε σε συνέντευξη στο New York Daily News ότι «ο Μπους προσπάθησε πάρα πολλές φορές να συνεργαστεί με την Κόρτνεϊ προσπαθώντας τις περισσότερες φορές να έρθει σε επαφή μαζί της ως παράδειγμα καλού πατριού, όμως εκείνη δεν ήθελε καθόλου να συνεργαστεί και να συναινέσει ώστε να έχουν μια καλή σχέση».

«Ο Μπρους προσπάθησε να της μιλήσει, και αυτή φώναξε,”Δεν είσαι ο μπαμπάς μου! Δεν χρειάζεται καν να μου μιλήσεις!“», δήλωσε η Παμ.

Η Παμ ανέφερε ότι η σχέση της δεν ήταν καθόλου καλή με την Κόρτνεϊ, εν αντιθέσει με τη στάση που έδειχνε η Κιμ και η Κλόε, η οποίες ήταν «γλυκιές και φιλικές» μαζί της.

Το 1996, η νταντά εγκατέλειψε οριστικά την οικογένεια Καρντάσιαν, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σύντομα θα γίνονταν διάσημα αστέρια της τηλεόραση της Αμερικής.

Ανέφερε μάλιστα τέλος ότι « η Κλόε συνέχεια με παρακαλούσε να μην φύγω, λέγοντας μου: “Δεν θα παραιτηθείς, έτσι;”. Πραγματικά ένιωσα ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα