Η Ουρανία πήρε τα ηνία- Δήλωσε αρχηγός στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Μια αυθόρμητη αναφορά της Ουρανίας Μιχαλολιάκου έδωσε τροφή για πολλές συζητήσεις και ψιθύρους εντός της Χρυσής Αυγής, καθώς η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου ούτε λίγο ούτε πολύ αυτοαναγορεύθηκε σε αρχηγό του κόμματος.

Μιλώντας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσης, η Ουρανία Μιχαλολιάκου λίγο προτού ξεκινήσει να διαβάσει

το μήνυμα του προφυλακισμένου πατέρας της, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της».

Σύμφωνα με τον Έθνος η αυτοαναγόρευση αυτή δεν ήταν τυχαία, καθώς λίγο νωρίτερα οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής φώναζας προς τον Ηλία Κασιδιάρη «Νάτος Νάτος ο Δήμαρχος!».

Υπενθυμίζεται, πως το κόμμα έχει ιδιαίτερες πρόνοιες για την οικογένεια Μιχαλολιάκου και τους εκλεκτούς της καθώς εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Ελένη Ζαρούλια που είναι βουλευτές αναβαθμισμένη θέση έχει και ο φερόμενος ως σύντροφος της Ουρανίας, Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος όχι μόνο βρέθηκε στα έδρανα της Βουλής αλλά ασκεί και καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα