Η Όλγα Κεφαλογιάννη και το… πουλάκι – Το λιμπίζεται, το λιγουρεύεται

12:47 9/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Παρασκευή μεσημέρι και στη Βουλή συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προσέρχεται και κάθεται στη θέση της χωρίς ουσιαστικά κανείς να ασχοληθεί μαζί της.

Οι φωτορεπόρτερ έχουν στραμμένη την προσοχή τους αλλού. Ξαφνικά τα φλας αστράφτουν, αλλά φευ όχι γι’ αυτήν. Κι αυτό δεν είναι σωστό…

Προφανώς ο Κώστας Καραμανλής έχει περισσότερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, ειδικά αυτή την εποχή, αλλά είναι και… φίλος της.

Αρα, όπως καταγράφει και ο ΒΗΜΑτοδότης, η λύση είναι μία και μοναδική. Κάνει τη μεγάλη κίνηση. Σηκώνεται και αστραπιαία, με σταθερά βήματα φτάνει σε χρόνο dt δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. Και προφανώς για να δικαιολογήσει την μετακίνηση του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελά, άλλωστε οι σχέσεις τους είναι καλές, όπως ήταν και με τον πατέρα της Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Σε παλαιότερη μάλιστα συνεδρίαση, ο κ. Καραμανλής ήταν αυτός που είχε διαλέξει να καθίσει δίπλα της. Κι όταν είχαν ανάψει και τότε τα φλας της είχε πει: «Ολγα, σε ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο...».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews