Η νύχτα γίνεται μέρα διαμέσου ηλεκτρικής καταιγίδας στο Γκραντ Κάνυον

(18/10/2013) Ο φωτογράφος Ρολφ Μέιντερ είχε τη δυνατότητα να απαθανατίσει πολλαπλούς κεραυνούς οι οποίοι φώτισαν το Γκραντ Κάνυον. Οι ατμοσφαιρικές ηλεκτρικές καταιγίδες έκαναν τη νύχτα μέρα και ο φωτογράφος κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσει, μεταδίδοντας σε όλο τον κόσμο την απίστευτη ομορφιά του μεγαλύτερου φαραγγιού της Αμερικής.

«Πήγα στο Γκραντ Κάνυον, με τους φωτογράφους φίλους μου, Σκοτ Στούλμπεργκ και Χόλυ Κερτ για να προλάβουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο φαράγγι. Το ηλιοβασίλεμα ήταν απογοητευτικό αλλά γρήγορα

καταλάβαμε ότι μια ηλεκτρική καταιγίδα επρόκειτο να ξεκινήσει από τα ανατολικά», είπε ο Μέιντερ για τις φωτογραφίες που τράβηξε.

Οι καταιγίδες έσκισαν τον ουρανό και χτύπησαν τους βράχους του Γκραντ Κάνυον, δημιουργώντας αυτά τα απίστευτα τοπία. Το Γκραντ Κάνυον έχει μήκος 277 μίλια και εύρος 18 μίλια. Το βάθος του σε πολλές περιοχές ξεπερνά το μίλι, ενώ ακόμα οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ιστορία δύο δισεκατομμυρίων χρόνων της Γης ίσως να βρίσκεται στα πετρώματά του.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα