Η Ντακότα Φάνινγκ και η Ελίζαμπεθ Όλσεν θέλουν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά [trailer]

19:11 4/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Λίλι και η Τζέρι είναι δύο κολλητές φίλες που μόλις έχουν αποφοιτήσει από το λύκειο και ετοιμάζονται να πάνε στο κολλέγιο. Στο ενδιάμεσο όμως θέλουν να περάσουν ένα ξέφρενο καλοκαίρι με πάρτι, διασκέδαση και σεξ. Για την ακρίβεια το πρώτο τους σεξ. Την πρώτη τους φορά στο κρεβάτι.

Έτσι, ξεκινούν ένα κυνήγι και ψάχνουν τον κατάλληλο στον οποίο θα ήθελαν να δώσουν το λουλούδι τους. Για κακή τους τύχη όμως ερωτεύονται και οι δύο τον Πίτερ Έιβερι, ο οποίος παίζει σε μπάντα και πουλάει παγωτά.

Το Very Good Girls είναι μια ιστορία δύο κοριτσιών που θέλουν να είναι πλήρως έμπειρες όταν θα πάνε στο κολλέγιο. Η Ντακότα Φάνινγκ μεγάλωσε και μαζί με την Ελίζαμπεθ Όλσεν είναι τα δύο άτακτα κορίτσια που θα διακινδυνεύσουν τη φιλία τους προκειμένου να χάσουν την παρθενιά τους.

Η ταινία προβλήθηκε πρώτη φορά στο Sundance τον Ιούνιο του 2013 και στις 25 Ιουλίου θα βγει στους κινηματογράφους. Εκτός από τις δύο που αναφέρθηκαν θα δούμε τους Ντέμι Μουρ, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Έλεν Μπάρκιν και Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Keywords
Αναζητήσεις
ελίζαμπεθ όλσεν
Τυχαία Θέματα