Η Ναταλία Γερμανού σηκώνει το γάντι στην Ηλιάκη: Τι να σχολιάσω τη φαρμακερή οχιά; [βίντεο]

16:29 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στο Πρωινό mou και είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου για γάμο με μεγαλύτερη και είχε συμφωνήσει μαζί του. Μετά την εκπομπή Δέστε Τους, η Μαρία Ηλιάκη αφορμώμενη από τα λεγόμενα της Ναταλίας, είπε ότι μάλλον τον πάει για σχόλασμα το νεαρό ηθοποιό.

Η ατάκα αυτή της Ηλιάκη ήταν η αρχή για μια μίνι κόντρα με το Πρωινό mou να μεταφέρει την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού που ήταν αρκετά έντονη. «Μαρία Ηλιάκη: «Η Ναταλία πάει για σχόλασμα τον

Ιωάννου» Τι να σχολιάσω.. Τον τίτλο ή τη φαρμακερή οχιά @MariaIliaki ? Έλεος!» έγραψε στο Twitter της η παρουσιάστρια για να της απαντήσει η Μαρία από κάτω: «Δεν θα μπει κανείς ανάμεσα μας» μαζί με πολλές καρδούλες, ενώ αρκετοί χρήστες την σχολίασαν ποικιλοτρόπως, με έναν να την αποκαλεί «αγ@μητη» και να ανταπαντά συστήνοντας ηρεμία.

Η Τζένη Μπαλατσινού σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν είπε πως πιστεύει ότι και οι δύο κάνουν πλάκα, αλλά η Ηλιάκη κρύβει μια εμπάθεια μέσα της κατά βάθος για τη Ναταλία.

"@gossiptvgr: Μαρία Ηλιάκη: «Η Ναταλία πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου» Τι να σχολιάσω.. Τον τίτλο ή τη φαρμακερή οχιά @MariaIliaki ? Ελεος!

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) April 7, 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα