Η Μισέλ Λεβίν κάνει κάθε μαγιό να «χάνεται» στα γυμνασμένα της οπίσθια [εικόνες]

Όταν κάτι το βλέπεις για πρώτη φορά ή είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, από προϊστορική συνήθεια και μόνο, τείνεις να του αποδίδεις μια μαγική ή θεϊκή ιδιότητα. Οπότε όταν βλέπετε να χαρακτηρίζουν συγκεκριμένα οπίσθια μαγικά δεν είναι γιατί κάποιοι αρέσκονται στις κλισεδιές, τα τετριμμένα και καταφεύγουν στην εύκολη λύση. Τουλάχιστον όχι πάντα. Με τη Μισέλ Λεβίν υπάρχει σοβαρότατος λόγος να προσφύγουμε σε τέτοιες αβροφροσύνες.

Η Μισέλ για τους ελάχιστους που μπορεί να μην τη γνωρίζουν, είναι μια γυμνάστρια από το Μαϊάμι, που έχει δύο στοιχεία που την κάνουν αξιομνημόνευτη: τις φακίδες που καλύπτουν το πρόσωπο της και το τούμπανο κορμί της. Για την ακρίβεια το κορμί της θα ήταν άνετα το δεύτερο πιο γυμνασμένο που έχουμε δει σε γυναίκα, κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να θυμηθούμε αν υπάρχει καλύτερο.

Ιδίως στα οπίσθια της η Μισέλ είναι πολύ δυνατή. Και έχουν μια μαγική ιδιότητα. Ό,τι μαγιό και να φορέσει η Μισέλ καταφέρνουν να το εξαφανίσουν επί της ουσίας και να μην το αντιλαμβάνεται κανείς. Βέβαια κι εκείνη επιλέγει διαρκώς μπραζίλιαν, οπότε ένας λόγος περισσότερος για τα οπίσθια της να καλπάσουν.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Μισέλ Λεβίν κάνει κάθε μαγιό να «χάνεται» στα γυμνασμένα της οπίσθια [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα