Η Μίνα τα είπε όλα στον Πέτρο για την αλλαγή φύλου

Χειμαρρώδης και αποκαλυπτική ήταν η Μίνα Ορφανού στο ΒΡΑΔΥ όπου μίλησε για την αλλαγή φύλου και την ερωτική της… διάθεση.

Με το γνωστό καυστικό της χιούμορ η ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της πριν έξι χρόνια. «Δεν ενόχλησα και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν θέλω να γίνω καραγκιόζης με τις πλαστικές θα τις κάνω» είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Ορφανού ενώ σημείωσε πως δεν μπαίνει ποτέ στη διαδικασία να απαντήσει σε κακόβουλα σχόλια.

Μάλιστα η κυρία Ορφανού αναφέρθηκε και

στην πολιτική κατάσταση της χώρας τονίζοντας πως «η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο» αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο των πολιτικών αλλά όλων μας.

Από τις πιο απολαυστικές στιγμές της συνέντευξης, ήταν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τη δημοφιλή ηθοποιό αν εξακολουθεί μετά την επέμβαση να έχει την ίδια σεξουαλική επιθυμία με πριν. Τότε η Μίνα Ορφανού απάντησε με χιούμορ: «Ένα καλό έχει μόνο… μένεις έγκυος! Τρεις εκτρώσεις έχω κάνει!» ενώ στη συνέχεια ξεσπάθωσε κατά όσων γράφουν για τις τρανσέξουαλ χωρίς να ξέρουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να βιώσεις για να γράψεις!»

Keywords
Τυχαία Θέματα