Η Μαντόνα μας δείχνει περισσότερα από όσα θέλουμε να δούμε

Όταν έχεις μάθει να λειτουργείς σαν sex symbol δεν μπορείς να σταματήσεις. Ακόμα κι αν είσαι 54. Ακόμα κι αν όλοι σου λένε «σταμάτα». Δες τη Μαντόνα για να καταλάβεις.

Δεν λες ότι το 2012 ήταν και η καλύτερη χρονιά για τη Μαντόνα. Όχι, δεν εννοώ οικονομικά – σίγουρα οι λογαριασμοί της στην τράπεζα μεγάλωσαν κατά πολύ, καθώς και νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε (το «MDNA») και παγκόσμια περιοδεία κάνει. Το θέμα είναι όμως ότι για

πρώτη φορά έχει ακούσει τόσα αρνητικά σχόλια. 

Και για αν άλλους ανθρώπους ισχύει ο κανόνας «μαθαίνουμε από τα λάθη μας», η Μαντόνα φαίνεται να είναι στον κόσμο της. Οι θαυμαστές και ο Τύπος προσπαθούν να της θυμίσουν ότι είναι 54 ετών και όχι το κοριτσάκι των περασμένων δεκαετιών που προκαλούσε ερωτικές φαντασιώσεις σε άντρες και γυναίκες, αλλά η ίδια δεν το έχει καταλάβει. Για αυτό και στην MDNA περιοδεία της κάνει τα πάντα για να δείξει όσο περισσότερη σάρκα μπορεί.

Κι αν στα προηγούμενα live της έδειχνε λίγο ρώγα, λίγο… κώλο, τώρα αποφάσισε να δείξει και την… μπροστινή της ζώνη. Φορώντας ένα στρινγκ που δεν έκρυβε και πολλά, η Μαντόνα μόστραρε το αιδοίο της, αλλά μάλλον κανείς δεν έκανε… υγρά όνειρα το βράδυ. Και πλέον όλοι αναρωτιούνται πως θα την κάνουν να καταλάβει ότι δεν είναι το sex symbol από τα παλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα