Η μαφία της κοκαΐνης στην Αθήνα εξαρθρώνεται και οι επώνυμοι της showbiz τρέμουν τις αποκαλύψεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών το οποίο είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προμηθεύοντας την κοσμιμή Αθήνα με πανάκριβη κοκαΐνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso,

επικεφαλής του κυκλώματος ήταν ένας Γεωργιανός μεγαλοβαρόνος, ενώ η δημοσιοποίηση του θέματος έχει προκαλέσει ρίγη φόβου σε πολλούς επωνύμους οι οποίοι φοβούνται εμπλοκή του ονόματός τους. Αυτό, διότι πιθανολογείται πως η ΕΥΠ έχει στα χέρια της εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που μπορούν να εκθέσουν πολλούς.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το κύκλωμα δρούσε επί 24ωρου βάσεως και τα μεγέθη που προμήθευε κάθε φορά ήταν από δύο έως δέκα γραμμάρια, και σύμφωνα με τις πληροφορίες επρόκειτο για κοκαΐνη αρίστης ποιότητος. Σύμφωνα με την δικογραφία το βαρύ τμήμα του κυκλώματος δρούσε στα νότια προάστια της Αττικής όπου το πελατολόγιο συμπεριελάμβανε περίπου 80 αγοραστές οι οποίοι προμηθεύονταν κοκαΐνη σε μόνιμη βάση. Οι αγοραστές μάλιστα φέρονται να έδιναν καθημερινά για το προϊόν που αγόραζαν από 100 έως και 200 ευρώ καθημερινά.

Ο κύκλος μπορεί να ήταν σχετικά μεγάλος αλλά στην πραγματικότητα ήταν αρκετά κλειστός καθώς λειτουργούσε μόνο μέσω γνωριμιών με δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιήσουν ανά 12ωρο οι διακινητές του κυκλώματος και παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Η... μυστικοπάθεια ήταν τέτοια που το κύκλωμα χρησιμοποιούσε κωδικές λέξεις προκειμένου να καλύπτονται όσο γίνεται περισσότερο οι συνομιλίες, έτσι στις παραδόσεις ακούμε τις συγκεκριμένες λέξεις.

ΚορίτσιαΜπίρεςΚαφέςΕσπρέσοΠακέτο τσιγάραΚάρταΑκτινογραφίαΥπεύθυνη δήλωσηΕισιτήριοΜπουκάλιCDπορτοκαλάδακόκα- κόλακράτησηευρώταινία

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα