Η Κριστίνα Πιμένοβα άφησε την Μόσχα και κάνει διεθνή καριέρα ως σουπερμόντελ [εικόνες]

Θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Η μικρή Κριστίνα Πιμενόβα άφησε το μέρος όπου γεννήθηκε -την Μόσχα- και μετακόμισε με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες για να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πρακτορεία στις ΗΠΑ και να ξεκινήσει τις εμφανίσεις στις πασαρέλες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC.

Η Πιμένοβα που ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 3 ετών έχει δουλέψει με τις μεγαλύτερες φίρμες όπως Dolce & Gabbana, Roberto Cavall και Georgio Armani.

H φήμη της αυξήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων όπου η μητέρα της Γλυκερία Πιμενοβα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις δουλειές της. Η μητέρα της έχει επικριθεί από πολλούς υποστηρικτές του παιδιού που την κατηγορούν ότι προβάλει την σεξουαλικότητα του παιδιού και όχι την φυσική του ομορφιά.

Της προσάπτουν επίσης πως στις περισσότερες φωτογραφίες το παιδί δείχνει πολύ μεγαλύτερο από την πραγματική του ηλικία. Σύμφωνα με την Huffington Post, η μητέρα ήταν επίσης επαγγελματίας μοντέλο και προωθεί την κόρη της να ακολουθήσει τα δικά της βήματα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Kristina is now represented by @lamodels and @newyorkmodels ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) στις Φεβ 3, 2016, 10:24πμ PST

#pobedavika #kristinapimenova

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) στις Ιαν 30, 2016, 4:37μμ PST

So happy to be a part of the family @lamodels @newyorkmodels #lamodels #nymodels #kristinapimenova ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) στις Φεβ 3, 2016, 7:00μμ PST

The post Η Κριστίνα Πιμένοβα άφησε την Μόσχα και κάνει διεθνή καριέρα ως σουπερμόντελ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα