Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει υπέρηχο και μαθαίνει το φύλο του μωρού της! [εικόνες]

Είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάθε γυναίκας, αλλά ο Κάινι Γουέστ δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά παρών για να μάθει το φύλο του παιδιού του.

Η Κιμ πήγε στο προκαθορισμένο της ραντεβού στο γιατρό για τον υπέρηχο, ενώ μαζί την ακολούθησαν οι αδερφές της και η μητέρα της. Μαζί τους υπήρχε και κάμερα, η οποία συγκέντρωνε υλικό για το νέο επεισόδιο του ‘‘Keeping Up With The Kardashians’’.

Περιμένω πως και πως τα αποτελέσματα της εξέτασης δήλωσε η Κιμ στη κάμερα, ενώ τη στιγμή που γινόταν ο υπέρηχος, οι αδερφές της ρώτησαν αν ένα μικρό σημαδάκι που φαίνεται

στην οθόνη είναι ανδρικό μόριο.

Ωστόσο πριν δοθεί η απάντηση για το φύλλο του μωρού, η κάμερα κλείνει. Οι φήμες πάντως, θέλουν την Κιμ να φέρει στο κόσμο ένα κοριτσάκι!

Η απουσία του Κάινι δικαιολογήθηκε επίσης από το γεγονός, ότι ο ράπερ έχει τονίσει πολλές φορές στη σύζυγο του ότι δεν επιθυμεί να εμφανίζεται στο σώου της. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται σε άλλη χώρα λόγω υποχρεώσεων.

Η Κιμ αναμένεται να συναντήσει τον Κάινι στο Μιλάνο, αλλά μέχρι τώρα έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι ζουν τελείως διαφορετικές ζωές και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο εμφανίζονται σπάνια μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα