Η Κένταλ Τζένερ ονειρεύεται να γίνει ένας… Άγγελος

Τι κι αν είναι μόλις 17 ετών; Θεωρείται μια από τις πιο γνωστές κοπέλες στις ΗΠΑ και όχι άδικα. Άλλωστε η Κένταλ Τζένερ είχε την τύχη να γεννηθεί σε ένα διάσημο σπίτι – το σπίτι των Καρντάσιαν. Και ως ετεροθαλής αδερφή της Κιμ, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά όπως φάνηκε, η πανέμορφη 17χρονη δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως «η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν» και αποφάσισε να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της.

Έτσι, εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται

επαγγελματικά με το modeling και οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες. Και η Τζένερ έχει αρχίσει να κάνει τα δικά της όνειρα για το μέλλον. Για αυτό δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι «το όνειρό μου είναι μια μέρα να γίνω ένα από τα κορίτσια της Victoria’s Secret. Να γίνω και εγώ ένας Άγγελος».

Και μάλλον αυτό είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το πρόσωπο το έχει, το κορμί του έχει, την ηλικία την έχει, φήμες λένε ότι αδειάζει και μια θέση (αν τελικά διώξουν την Μιράντα Κερ), ίσως τελικά δούμε σύντομα την Κένταλ με τα φτερά στην πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα