Η Κένταλ Τζένερ έβγαλε το στήθος της στο Instagram! Η φωτογραφία – πρόκληση που ανέβασε [εικόνα]

Πριν από λίγες μέρες η Κένταλ Τζένερ είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε περίλαμπρα μαζί με όλη της την οικογένεια, φορώντας ένα ένδυμα με τρομερό ντεκολτέ. Τα δώρα που της έκαναν οι φίλοι και συγγενείς ήταν πολλά και ακριβά. Όμως είχε φυλάξει κι εκείνη ένα σωστό κέρασμα σε όσους της ευχήθηκαν και δεν θα ήταν δυνατόν να βρεθούν μαζί της στο κλαμπ.

Η Κένταλ παθαίνει που και που καρντασιανικά ολισθήματα και στην τελευταία της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram κινήθηκε στα όρια της νομιμότητας του εν λόγω social media. Φορώντας ένα μαύρο φανελάκι στήθηκε μπροστά στην κάμερα και με ένα αδίστακτο χαμόγελο κατέβασε τη μία πλευρά και άφησε το μισό της στήθος ακάλυπτο.

Για να αποφύγει το ban όμως έβαλε ένα κόκκινο Χ πάνω από το επίμαχο σημείο και διαφύλαξε την θέση της. Είτε με Χ είτε χωρίς, το θέαμα είναι καθηλωτικό! Με όλα αυτά πώς να αντισταθεί το μάτι στην Κένταλ...;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Κένταλ Τζένερ έβγαλε το στήθος της στο Instagram! Η φωτογραφία – πρόκληση που ανέβασε [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα