Η Κατερίνα από το Ηράκλειο έγινε Γιώργος για να παντρευτεί την Μαρία

Πριν από ένα χρόνο ο Γιώργος είχε πάει μέχρι και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας για να ξεφορτωθεί από επάνω του την ταυτότητα της «Κατερίνας». Σήμερα είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ καθώς έκανε αλλαγή φύλου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Ο νεαρός κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και πέρυσι τον Μάρτιο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Να κάνει αλλαγή φύλου και να αφήσει πίσω του όλα

τα γυναικεία χαρακτηριστικά καθώς ήταν ερμαφρόδιτος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα ήταν στο πλευρό του η αγαπημένη του Μαρία και τον στήριξε.

Ο Γιώργος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν στο δημαρχείο με την παρουσία γονιών και φίλων τους. Highlight της ημέρας; Ο παππούς του Γιώργου που κατέφθασε στο δημαρχείο μισή ώρα νωρίτερα για να παραστεί στη χαρά του εγγονού του, αλλά και η μητέρα του γαμπρού που όπως είπε, στηρίζει τις επιλογές του παιδιού της.

Ο 27χρονος Γιώργος υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου αφού προηγουμένως είχε περάσει ένα διάστημα υπό ψυχιατρική παρακολούθηση -όπως προβλέπεται - προκειμένου να αποσαφηνιστεί από τους ειδικούς ότι όντως επρόκειτο για μία συνειδητοποιημένη απόφαση και όχι για μία παρόρμηση ή κάποια ψυχιατρική διαταραχή. Στην περίπτωση του Γιώργου υπήρξε ψυχιατρική παρότρυνση για να προχωρήσει τις διαδικασίες αφού ήταν ξεκάθαρο ότι σε όλη του την ζωή ένιωθε και συμπεριφερόταν ως άνδρας και η επιλογή αυτή ήταν απολύτως ώριμη.

Οι γιατροί αφαίρεσαν από τον 27χρονο τις ατροφικές γυναικείες γονάδες, έκανε φαλοπλαστική και προσθετική ορχέων και έτσι απέκτησε τα ανατομικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα. Στη συνέχεια έκανε μαζί με τον δικηγόρο του όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι διαδικασίες ώστε να εκδοθεί δικαστική απόφαση βεβαίωσης αλλαγής φύλου και να δηλωθεί καταρχήν στο ληξιαρχείο του δήμου Ηρακλείου ως άρρεν και με ανδρικό όνομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα