Η καλύτερη ενδεκάδα του 2014 [εικόνες]

Η ημέρα είναι γιορτινή καθότι Χριστούγεννα και το KoolNews.gr σας λέει χρόνια πολλά μαζί με την καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου για το 2014...

Το 2014 ήταν «μεγάλο» έτος για τον αθλητισμό, λόγω του Μουντιάλ στην Βραζιλία, με την ανίκητη Γερμανία να το σηκώνει στο πλαίσιο των Εθνικών ομάδων, ενώ στους συλλόγους η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον 10° της τίτλο στην Ευρώπη, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το KoolNews.gr διαλέγει τους ένδεκα καλύτερους παίκτες και δημιουργεί

την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ντιέγκο Κόστα: Τα λόγια είναι περιττά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που τον έχει στην Τσέλσι. Το 2014 καθ” όλη την διάρκεια της χρονιάς και στην Ατλέτικο, αλλά και στην Τσέλσι έχει καταφέρει να είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός.

Χαβιέ Μαστσεράνο: Στο Μουντιάλ, στη Βραζιλία με την φανέλα της Αργεντινής ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ήταν πραγματικός ηγέτης για την Αλμπισελέστε.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος το 2014 ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κέρδισε με την Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ, το Παγκόσμιο συλλόγων και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει καταφέρει να κερδίσει όλα τα τρόπαια, σε επίπεδο συλλόγων, με δυο διαφορετικές ομάδες.

Λίονελ Μέσι: Στον τελικό του Μουντιάλ έφτασε, αλλά δεν το πήρε η Αργεντινή, πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα δεν πήρε, Τσάμπιονς Λιγκ δεν πήρε, όμως έσπασε το ρεκόρ του Ραούλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και του Τέλμο Θάρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ντάλεϊ Μπλιντ: Η αποκάλυψη της Ολλανδίας στο Μουντιάλ και ο Λουίς Φαν Χάαλ τον επιβράβευσε και τον πήρε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ασχέτως αν προτιμά να το βάζει στην μεσαία γραμμή.

Μάριο Γκέτσε: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Γερμανίας και του Μουντιάλ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν ήταν αυτός που με δικό του γκολ νίκησε τον Ρομέρο και χάρισε το τρόπαιο στην Γερμανία.

Χάμες Ροντρίγκεζ: Ο Κολομβιανός μέσα σε ένα χρόνο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αστέρι. Το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας ως ποδοσφαιριστής της Μονακό και της Εθνικής Κολομβίας διέπρεψε και ανάγκασε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ματς Χούμελς: Από τους καλύτερους αμυντικούς το 2014. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ μπορεί και να αγωνιστεί εξίσου καλά και στην μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται ο νέος χρόνος να τον βρίσκει να είναι κάτοικος Λονδίνου, για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Φίλιπ Λαμ: Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει το κόσμο να τρελαθεί, όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο αρχηγός της Γερμανίας είναι διαχρονικός παίκτης, ανθεκτικός και αποτελεσματικός.

Σέρχιο Ράμος: Η Ισπανία στο Μουντιάλ πάτωσε και ο λόγος που επιλέξαμε τον Σέρχιο Ράμος στην καλύτερη ενδεκάδα είναι λόγω του γκολ της ισοφάρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάνουελ Νόιερ: Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που υπάρχει στον κόσμο. Το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα στην Μπουντεσλίγκα, το απέδειξε και στο Μουντιάλ. Δικαιωματικά βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς καθώς οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές, ενώ στο Μουντιάλ «κέρδισε» τον κόσμο και με την ταχύτητά στο να βγαίνει εκτός περιοχής και να καθαρίζει τις φάσεις.

"]

The post Η καλύτερη ενδεκάδα του 2014 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα