Η Καλλιμούκου φλερτάρει με τον αδερφό της Μενεγάκη – Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; [εικόνες]

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος έχει χωρίσει εδώ και λίγες μέρες με την μέχρι πρότινος αγαπημένη του. Η σχέση του με τη Χαριτίνη Ηλιάδου, όπως φαίνεται έκανε τον κύκλο της και μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να βάλουν τέλος.

Το ζευγάρι εδώ και 20 μέρες ακολουθεί χωριστούς δρόμους, καθώς –όπως φαίνεται– δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μετά τη στρατιωτική του θητεία μένει στην Αθήνα

ενώ η Θεσσαλονικιά πρώην σύντροφός του συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο.

Παράλληλα, ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης η Αντωνία Καλλιμούκου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Ιάσονας Συνετός δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, το ζευγάρι, που γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του τον Ιούνιο, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα.

Οι «φρεσκοχωρισμένοι» λοιπόν Θοδωρής Μισόκαλος και Αντωνία Καλλιμούκου συζητούσαν και χόρευαν όλο το βράδυ κατά την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της στον Πάνο Κιάμο. To Σάββατο που μας πέρασε συγκεκριμένα, στο Club22 έκαναν πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ τους», αναφέρουν τα ρεπορτάζ. H ίδια πηγή που ήταν παρούσα συμπλήρωσε:

«Δεν έχει συμβεί ακόμα κάτι μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη».

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Η Καλλιμούκου φλερτάρει με τον αδερφό της Μενεγάκη – Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα