Η Ηλιάδη παραδέχεται ότι είναι έγκυος και ανεβάζει τον πρώτο υπέρηχο του μωρού της [εικόνα]

Η φήμη παύει να είναι φήμη από τη στιγμή που προκύπτουν δεδομένα αλλά και ντοκουμέντα. Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Ηλιάδη επιβεβαιώνει μέσω των social media ότι είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχε πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν επί τους θέματος, με την μητέρα του Σάββα να βγαίνει στα κανάλια έξαλλη και να

προσβάλει την τραγουδίστρια, αλλά η Αγγελική σπάει τη σιωπή της και δίνει τις δικές της απαντήσεις για το πόσο ευτυχισμένη είναι κλείνοντας τα αυτιά της σε όλα όσα έχουν ειπωθεί.

Η πανευτυχής τραγουδίστρια πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram δίνοντας την απάντησή της και για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της. Στη φωτογραφία δείχνει τον υπέρηχο του μωρού και γράφει χαρακτηριστικά από κάτω: «Δόξα το Θεό είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε. Η σημερινή επίσκεψη στο γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του, γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία!!!Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς…ευτυχία…χαρά…ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά!!!Και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας…Πραγματικά με συγκινείτε!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα