Η γκάφα του Μ. Καψή και η αντεπίθεση Τσίπρα

Το όσκαρ της γκάφας είναι έτοιμο να απονείμει το Μαξίμου στον διευθυντή ειδήσεων του Mega μετά την χθεσινοβραδινή του αποκάλυψη στην Όλγα Γεροβασίλη, ότι ο Γιάννης Πανούσης είναι υπεύθυνος για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ στον τηλεοπτικό σταθμό. Μετά την «πατάτα» του Μανόλη Καψή κυβερνητικά

στελέχη προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για το θέμα Πανούση - ειδικότερα πώς διαβαθμισμένα έγγραφα του κράτους μοιράζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Ειδικότερα στην Εισαγγελία μετέβησαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Παρασκευόπουλος και Νίκος Τόσκας αντιστοίχως, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μ. Καλογήρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «δεν μπορεί πρώην υπουργοί να μοιράζουν απόρρητα έγγραφα ή έγγραφα που άπτονται λειτουργιών κρατικών μηχανισμών, όπως η ΕΥΠ, σαν να είναι φυλλάδια», και κατέληξε λέγοντας πως «θα μπουν κανόνες λειτουργίας. Άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύτηκε το κράτος και το διέψευσαν, θα πληρώσουν το τίμημα».

Με ξεκάθαρη πλέον την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να σηκώσει το βάρος της μετωπικής σύγκρουσης με όλους όσοι κρύβονται πίσω από την πρόσφατη επίθεση Πανούση δεν θα αργήσει η κίνηση αυτή να πάρει την μορφή γενικευμένης σύγκρουσης με τους λεγόμενους βαρόνους των media, τους οποίους το Μαξίμου θεωρεί πως παίζουν τα ρέστα τους λίγο πριν τις επισκέψεις τους στα γραφεία των οικονομικών εισαγγελέων προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα δάνεια με τα οποία τους τροφοδοτούσαν οι συστημικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια. Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση και για έναν νέο κύκλο σκληρής αντιπαράθεσης της κυβέρνησης με το Mega, το οποίο κύκλοι του Μαξίμου χαρακτηρίζουν ως την ναυαρχίδα της διαπλοκής που ανέλαβε και τον πλέον επιθετικό ρόλο στην αντικυβερνητική προπαγάνδα των τελευταίων ημερών.

The post Η γκάφα του Μ. Καψή και η αντεπίθεση Τσίπρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα