Η Γιορτή της Γυναίκας από την Unesco Πειραιώς και Νήσων

Για 2η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Π.Τσαλδάρη 10).

Φέτος, η γιορτή έχοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα αφιερώνεται σε μία γυναίκα που έχει σηματοδοτήσει τον ελληνικό πολιτισμό, την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη και μεγάλη μας τιμή θα αποτελέσει η παρουσία του αδερφού της κου Σπύρου Μερκούρη.

Το άνοιγμα

της εκδήλωσης θα γίνει με μουσικό αφιέρωμα από την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου και στη συνέχεια θα βραβευτούν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, που η καθεμία έχει ξεχωρίσει με τον τρόπο της στο δικό της.

(Μερικές κυρίες που μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι η κα Μαρίνα Θεοχαράκη Πρόεδρος Ιδρύματος εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, η κα Ζήνα Κουτσελίνη έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, η κα Κατερίνα Παναγοπούλου Πρόεδρος του σωματείου Καλλιπάτειρα, η κα Αρετή Αθανασοπούλου Ολυμπιονίκης taekwondo στο Σίδνευ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics, η κα Έλια Θανογιάννη Πρόεδρος του Μερόπειου Ιδρύματος, η κα Ελένη Λαζάρου Δημοσιογράφος και άλλες κυρίες που αναμένονται)

Τη λαμπερή αυτή γιορτή θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Μπάγια Αντωνοπούλου.

Κατά τη διάρκεια στο χώρο θα φιλοξενείται έκθεση εικαστικών από τους εικαστικούς-μέλη του Ομίλου σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το εργαστήρι», την οποία θα επιμεληθούν ο κ. Μαρούλης και ο κ. Μόσχου.

Στο τέλος θα ακολουθήσει μπουφές με Ναξιώτικα προϊόντα από το Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου κ. Στυλιανό Κορρέ.

The post Η Γιορτή της Γυναίκας από την Unesco Πειραιώς και Νήσων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα