Η επική μάχη του Κάπτεν Κερκ στο τελευταίο trailer του «Star Trek into Darkness»

07:06 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Το τελευταίο trailer από το «Star Trek Into Darkness» που κυκλοφόρησε πραγματικά τα… σπάει.

Με αρκετό νέο υλικό, εικόνες καταστροφής και μια απειλή που εκρήγνυται στην καρδιά του Enterprise, ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς δίνει ακόμα μια μικρή γεύση από την τρισδιάστατη (3D) διαγαλαξιακή περιπέτεια.

Η υπόθεση θέλει τον Κάπτεν Τζιμ Κερκ να αντιμετωπίζει έναν τρομερό εχθρό μέσα από την ίδια του την οικογένεια του αστροστόλου:

Όταν το πλήρωμα του Enterprise καλείται πίσω στο σπίτι, βρίσκουν μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου προερχόμενη

από τη δική τους οργάνωση να έχει καταστρέψει τον στόλο και οτιδήποτε για το οποίο αγωνίζεται, αφήνοντας τον κόσμο μας σε κατάσταση κρίσης. Με μια προσωπική υπόθεσης να διευθετήσει, ο Κάπτεν Κερκ ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού για να συλλάβει ένα άνδρα. Καθώς οι ήρωές μας κινούνται σε ένα επικό παιχνίδι σκακιού, ζωής ή θανάτου, η αγάπη θα δοκιμαστεί, φιλίες θα διαλυθούν και θα πρέπει να γίνουν θυσίες για την μοναδική οικογένεια που έχει απομείνει στον Κερκ: το πλήρωμά του.

Το «Star Trek Into Darkness», συνεπώς, είναι μια προσωπική μάχη του κάπτεν Κερκ (Κρις Πάιν), μια σκοτεινή εκδίκηση του Μπένεντικτ Κιούμπερμπαρτς, αλλά και μια περιπέτεια επιβίωσης για όλο το πλήρωμα.

Μαζί με το trailer, μόλις κυκλοφόρησαν και νέα εντυπωσιακά πόστερ!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Κρις Πάιν (Κάπτεν Τζιμ Τ. Kερκ), Ζάκαρι Kίντο (Βουλκάνος Spock) και Ζόε Σαλντάνα (Uhura). Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 9 Μαΐου – μια εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Απολαύστε το τελευταίο trailer της ταινίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα