Η Ελληνίδα της σειράς «Odyssey», Έλενα Καμπούρις, κερδίζει τις εντυπώσεις

Σε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, παγκοσμίως, υπάρχει τελικά ένα ελληνικό στοιχείο! Μετά τον Γκρέγκ Γαιτάνης και τη σειρά «Banshee», έρχεται η Έλενα Καμπούρις και η δραματική σειρά του NBC, «Odyssey», που προβάλλεται αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τετάρτη στις 22.00. Η όμορφη νεαρή υποδύεται την κόρη του Πίτερ Ντέκερ, ενός επιτυχημένου και πλούσιου επιχειρηματία, τη Μάγια.

Η 16χρονη Ελληνίδα,

με καταγωγή από την Κάσο, έχει ξετρελάνει το Χόλιγουντ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που η πορεία της μετρά μόλις ενάμισι χρόνο και έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε τρεις ταινίες, να κάνει γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Gossip girl», να εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ και να κλείσει συμβόλαιο με το αμερικανικό κανάλι ΝΒC.

Την Έλενα ανακάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης Jason Reitman, τυχαία στο δρόμο, κατά την επιστροφή της από το σχολείο. Εκστασιασμένος από την ομορφιά της, της πρότεινε να συνεργαστούν. Σύντομα, η Έλενα βρέθηκε στα πλατό της Paramount Pictures δίπλα στην Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία «Labor Day».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ελληνίδα της σειράς «Odyssey», Έλενα Καμπούρις, κερδίζει τις εντυπώσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα