Η Έλλη Κοκκίνου το ομολογεί: Έχω εισπράξει κι εγώ την απόρριψη

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που όταν τις βλέπεις το μόνο που δε σκέφτεσαι είναι ότι θα την έχει απορρίψει κάποιος, αλλά όπως ομολογεί και η ίδια έχει δεχτεί αρκετές απορρίψεις στη ζωή της, ιδιαίτερα όταν ήταν πιο μικρή.

Η Έλλη αναφερόταν στην επαγγελματική απόρριψη, αφού στα ξεκινήματά της τα πράγματα δεν της ήρθαν εύκολα και άκουσε πολλά όχι μέχρι να καταφέρει να πείσει με τη φωνή της τους ανθρώπους που την προώθησαν στην ελληνική μουσική. Παράλληλα,

μίλησε για τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στο The Voice και συμβούλεψε τους νέους καλλιτέχνες να μη βιάζονται να γίνουν γνωστοί.

«Αυτό που χρειάζεται -και έχει η Δέσποινα- είναι η ευγένεια, το ήθος, η διακριτικότητα και πολύ σημαντικό είναι ότι και εκείνη στις αρχές της έχει περάσει από οντισιόν και ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο είναι να απορρίπτουν τα όνειρά σου. Εννοείται ότι έχω εισπράξει κι εγώ την απόρριψη. Το πείσμα, οι άνθρωποι δίπλα σου και κατά κάποιο τρόπο και η αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να συνεχίσεις» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ Το».

Όσο για το αν θα πήγαινε στο The Voice: «Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, οι ευκαιρίες είναι λιγότερες πια. Δεν χρειάζεται να βιάζονται να γίνονται γνωστοί οι νέοι καλλιτέχνες, εγώ έγινα στα 33 μου γνωστή στον κόσμο».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα