Η Έλεν Φλάναγκαν δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι η πιο σέξι της Μεγάλης Βρετανίας

12:37 4/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η ηθοποιός του Coronation Street μίλησε για το πόσο βαρετό θα ήταν ένα μοντέλο στη πρώτη θέση αλλά και για την αδυναμία της στη Κιμ Καρντάσιαν!

Άφησε τις Μισέλ Κίγκαν και Κέλι Μπρουκ πίσω της και με διαφορά, κερδίζοντας τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στη Μεγάλη Βρετανία από το περιοδικό FHM.

Φαίνεται όμως πως η Έλεν δεν μπορεί να το χωνέψει, αφού δηλώνει σοκαρισμένη το ότι κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση. Μιλώντας σε γνωστή ξένη ιστοσελίδα, η Φλάναγκαν ανέφερε σε συνέντευξη της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη, είναι πραγματικά πολύ όμορφο και κολακευτικό. Δεν το περίμενα καθόλου. Είμαι λίγο ντροπαλή αλλά είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο και ειδικά ότι υπάρχουν τόσο όμορφα κορίτσια εκεί έξω. Εγώ και η Μισέλ (Κίγκαν) είμαστε φίλες και είμαι σίγουρη πως χαίρεται για μένα».

Ωστόσο η Έλεν πιστεύει ότι κέρδισε τον τίτλο, για τον λόγο ότι δεν είναι supermodel και πως θα ήταν βαρετό να έδιναν την πρώτη θέση σε ένα τέτοιο κορίτσι.

«Νομίζω πως το κέρδισα επειδή ήμουν στο I’m A Celebrity και ο κόσμος μιλούσε για μένα πολύ από αυτή μου την συμμετοχή. Αν κάθε χρόνο κέρδιζε τον τίτλο ένα supermodel θα ήταν απλά βαρετό», ανέφερε στις δηλώσεις της η Φλάναγκαν.

Τέλος η Φλάναγκαν, αν μπορούσε, θα έδινε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του κόμσου στη Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αποτελεί και το είδωλο της.

«Λατρεύω την Κιμ Καρντάσιαν. Ξέρω πως ο κόσμος θυμώνει μαζί της επειδή δεν κάνει τίποτα στη ζωή της, αλλά την βρίσκω πανέμορφη . Έχει φοβερό πισινό και εκπληκτική ομορφιά!», δήλωσε η Έλεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα