Η εγκληματική αμέλεια των αρχών – Ο παιδόφιλος κυκλοφορούσε ελεύθερος γιατί αράχνιαζε η σε βάρος του δικογραφία!

12:20 4/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Δεν έχει προηγούμενο – ή μάλλον στην Ελλάδα μπορεί και να έχει – ο εγκληματικά αμελής χειρισμός των αρμόδιων αρχών σε ότι αφορά τη (μη) σύλληψη του παιδόφιλου «δράκου» από το Περιστέρι. Κατ’ αρχάς η υπόθεση παιδεραστίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο θεωρείται μοναδική στα ελληνικά χρονικά, λόγω του πλήθους των θυμάτων του που θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι βιάστηκαν

από αυτόν.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εκτιμά ότι είναι εκατοντάδες – και όχι δεκάδες – τα παιδιά που έπεσαν θύματα του 40χρονου παιδόφιλου Φ.Λ., ο οποίος διατηρούσε μίνι μάρκετ επί της οδού Κηπουπόλεως απέναντι από σχολείο στην Κηπούπολη Περιστερίου. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση η εισαγγελία επιτάσσει έρευνα εδώ και τώρα, καθώς έδωσε στο δράστη χρόνο να βιάσει ξανά και ξανά παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2014 πριν τον Αύγουστο. Σε ερημική περιοχή της Δυτικής Αττικής εντοπίστηκε από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης να περιπλανιέται μόνο του, σε αθλία κατάσταση και κουρεμένο ένα κοριτσάκι 14 ετών το οποίο λίγο πριν είχε βιάσει ο 40χρονος στο σπίτι του και το είχε εγκαταλείψει εκεί. Το παιδάκι έδωσε στην Αστυνομία το ψεύτικο προφίλ δήθεν ανήλικου που διατηρούσε ο δράστης στο Facebook μέσω των οποίων «ψάρευε» τα θύματά του, καθώς δεν είχε άλλο στοιχείο για αυτόν.

Η εισαγγελία έδωσε άδεια για άρση απορρήτου και μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν τα πραγματικά του στοιχεία, όμως παρότι το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης στο σπίτι του είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας δεν δόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, άδεια για κατ' οίκον έρευνα, ούτε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί του «Ανηλίκων» τον παρακολουθούσαν επί 3 μήνες στο Μίνι Μάρκετ, όπου μπαινόβγαιναν παιδιά, μήπως έκανε κάποιο λάθος και τον έπιαναν επ' αυτοφώρω, όμως ήταν προσεκτικός. Η δικογραφία έμεινε στην Εισαγγελία να «αραχνιάζει», δίνοντας την ευκαιρία στον 40χρονο παιδεραστή να συνεχίσει τη δράση του.

Το κοριτσάκι το οποίο πλησίασε ο δράστης, νομίζοντας ότι ήταν αγοράκι (γιατί αυτή ήταν η προτίμησή του) δεχόταν επί μήνες την προσέγγισή του, μέχρι το ραντεβού – όπως και τα υπόλοιπα θύματά του, που στο πρόσωπο του βιαστή τους έβλεπαν έναν «φίλο» που απλά ασχολιόταν μαζί τους – και επέλεξε να κουρέψει τα μαλλιά της για να του ...αρέσει! Από τότε η Δίωξη τον παρακολουθούσε.

Μόλις αντιλήφθηκαν το ραντεβού που έκλεισε μέσω Facebook με έναν 13χρονο στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό προχθές το μεσημέρι, επενέβησαν και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, τη στιγμή που το θύμα του είχε επιβιβαστεί στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι για τις αρρωστημένες του πράξεις. Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα σε αυτό, στρώμα, κουβέρτες, ερωτικά βοηθήματα, αλοιφές, προφυλακτικά… γλυκίσματα, ανεμιστήρα, αλλά και χαμηλό φωτισμό.

Στο κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο βίντεο με ανήλικο, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε κατά τη σύλληψή του, ότι την ίδια ημέρα θα ακολουθούσαν άλλα τέσσερα διαδοχικά ραντεβού με ανήλικα αγοράκια για τον ίδιο σκοπό! Για τον 40χρονο υπήρξε και ανώνυμη καταγγελία στο «CYBERALERT», ενώ ζητήθηκε από την Interpol να ερευνηθεί ολόκληρο το παρελθόν του στο διαδίκτυο.

Από τις Αρχές έχει γίνει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία και αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη τα επόμενα 24ωρα και η φωτογραφία του για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων θυμάτων του.

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, στο κινητό τηλέφωνο του θύτη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

The post Η εγκληματική αμέλεια των αρχών – Ο παιδόφιλος κυκλοφορούσε ελεύθερος γιατί αράχνιαζε η σε βάρος του δικογραφία! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα