Η εφαρμογή που υπόσχεται να αλλάξει την πορνεία

23:09 9/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Τα smartphones έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και έτσι πολλές είναι οι επίδοξες εφαρμογές που δημιουργούνται και λανσάρονται προκειμένου να γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή την φορά μία γυναίκα δημιούργησε μία εφαρμογή που υπόσχεται να αλλάξει για πάντα το επάγγελμα των ιερόδουλων.

Όποιος επιθυμεί σεξουαλική επαφή επί χρήμασι και βρίσκεται στο Βερολίνο, με τη νέα εφαρμογή Peppr στο κινητό του, μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί εύκολα. Απλά σημειώνει που βρίσκεται και του βγαίνει αμέσως μία λίστα με τις ιερόδουλες που βρίσκονται κοντά του, τις τιμές που χρεώνουν, όπως επίσης και φωτογραφίες τους.

Πάντως δεν κάνει εντύπωση που η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Γερμανία καθώς εκεί ανθίζει η βιομηχανία όσο πουθενά αλλού στον κόσμο. Εκτός από τα παραπάνω, όσοι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις στις γυναίκες που θέλουν να περάσουν μαζί τους την νύχτα, μπορούν να πληκτρολογήσουν και τα χαρακτηριστικά που προτιμούν όπως για παράδειγμα γαλανά μάτια, ξανθά μαλλιά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σώματος.

Η εφαρμογή κοστίζει από 6,5 έως 13 δολάρια και σκοπός των δημιουργών της είναι να την επεκτείνουν και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας. Η Πία Ποπένρειτερ, δημιουργός του app, σημειώνει στην Daily Mail πως ήθελε να δημιουργήσει μία εφαρμογή για να προστατέψει τις ιερόδουλες από το να περιμένουν στο κρύο για να βρουν πελάτες.

The post Η εφαρμογή που υπόσχεται να αλλάξει την πορνεία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα