Η χυμώδης Μπάρμπαρα Πάλβιν βάζει τα γυαλιά στα skinny μοντέλα του Sports Illustrated [εικόνες]

«Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν στα 18 μου αλλά δεν είμαι και χοντρή», απαντά η χυμώδης Μπάρμπαρα Πάλβιν στους επικριτής της που θεωρούν πως οι καμπύλες της θα έπρεπε να την έχουν αποτρέψει από το να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Το πανέμορφο μοντέλο με το ζουμερό κορμί φωτογραφήθηκε με μπικίνι για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated –όπου φωτογραφήθηκε και η Χέδερ Γκράχαμ, το πρώτο plus size μοντέλο που πόζαρε στην πολυσυζητημένη έκδοση- και είναι το 14ο πιο καλοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου σύμφωνα με το πρακτορείο Models.com. Χωρίς αμφιβολία η Μπάρμπαρα είναι υπερβολικά «χοντρή» για κάποιους που κατακρίνουν την φυσική της κατάσταση.

Στα 22 του χρόνια, το πανέμορφο μοντέλο από την Ουγγαρία δεν είναι τόσο αδύνατη όσο τα μοντέλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις διεθνείς πασαρέλες, ωστόσο είναι οφθαλμοφανές ότι απέχει έτη φωτός από το να είναι χοντρή.

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η ίδια απάντησε στους επικριτές της μέσω Twitter: «Δέχτηκα αρκετά αρνητικά σχόλια από κάποιους που με χαρακτηρίζουν χοντρή. Λοιπόν δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν στα 18 μου αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου χοντρή».

Στην πραγματικότητα, η ίδια είναι όντως πιο χυμώδης συγκριτικά με το πώς ήταν λίγα χρόνια πριν αλλά οι καμπύλες ήταν πάντα το χαρακτηριστικό της. Και αυτές ήταν που τράβηξαν το ενδιαφέρον των εκδοτών του Sports Illustrated.

Απολαύστε την!

The post Η χυμώδης Μπάρμπαρα Πάλβιν βάζει τα γυαλιά στα skinny μοντέλα του Sports Illustrated [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα