Η Μπρούκλιν Ντέκερ σε γυμνό τρίο σατιρίζει πόσο σέξι είναι [βίντεο]

Ξεκίνησε από το χώρο της μόδας, αλλά με τα προσόντα της ήταν της μοίρας γραφτό ότι θα κατακτήσει κι άλλους τομείς της βιομηχανίας του θεάματος εκτός από τις πασαρέλες. Και αν και βρίσκεται στα πρώτα της βήματα τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

Η Μπούκλιν Ντέκερ μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στο Just Go With It και από τότε κάθε σκηνοθέτης και κάθε της συμμετοχή σε σειρά ή ταινία βασίζεται στο πόσο καυτή και σέξι είναι. Αυτό όμως δεν αρέσει και πολύ στις φίλες και συμπρωταγωνίστριες της, Ζόι Τζόουνς και Μαζάντρ Ντελφίνο.

Γι΄αυτό με τη συνδρομή της Μπρούκλιν θέλησαν να σατιρίσουν αυτό το γεγονός και έφτιαξαν ένα βίντεο για την πλατφόρμα Funny Or Die, όπου η Ντέκερ ξεκινάει να μιλάει στην κάμερα με απίστευτα σέξι τόνο για να εμφανιστούν στη συνέχεια οι φίλες της ολόγυμνες, ενώ εκείνη φοράει ένα μαύρο φουστάνι.

Κάθονται και οι τρεις στον καναπέ για να δουν ταινία και η Μπρούκλιν απλώνει το χέρι της στη γαβάθα με τα ποπκόρν που είναι τοποθετημένη ανάμεσα στα πόδια της φίλης της. Κάποια στιγμή τα πράγματα γίνονται ζεστά και γδύνεται και εκείνη!

Keywords
Αναζητήσεις
γυμνη μπρούκλιν ντέκερ
Τυχαία Θέματα