Η Αργεντινή πήρε ρεβάνς από την Γερμανία

17:17 4/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Το αίμα της πίσω πήρε η Αργεντινή για τον χαμένο τελικό στο Μουντιάλ 2014, στη Βραζιλία, στο Στάδιο Μαρακανά του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η «αλμπισελέστε» κέρδισε τα «πάντσερ», με 4-2 στο Ντίζελντορφ…

Η Αργεντινή, έχοντας τον Άνχελ Ντι Μαρία σε εξαιρετική βραδιά (1 γκολ & 3 ασσίστ) πέτυχε εύκολη νίκη επί της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, Γερμανίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, που με τον Σέρχιο Αγκουέρο στο 20’ άνοιξαν το σκορ. Ο Έρικ Λαμέλα είκοσι λεπτά αργότερα

διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής και έκλεισε ιδανικά το πρώτο μέρος. Το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε την Αργεντινή να σκοράρει για Τρίτη φορα, με τον Φεντερίκο Φερνάντες στο 47’ και στο 50’ ο Ντι Μαρία ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Αργεντινής.

Οι Γερμανοί, προσπάθησαν να… σώσουν την παρτίδα. Στο 52’ ο Αντρέ Σύρλε μείωσε σε 4-1 και ο Μάριο Γκέτσε στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό, 5-2.

Οι συνθέσεις:

Γερμανία: Νόιερ (46' Βάιντενφελερ), Γκρόσκροϊτς, Γκίντερ, Χέβεντες (77' Ρίντιγκερ), Ντουρμ, Κράμερ, Κρόος (71' Ρούντι), Ντράξλερ (33' Ποντόλσκι), Σέρλε (57' Τόμας Μίλερ), Ρόις, Μάριο Γκόμεθ (57' Γκέτσε).

Αργεντινή: Ρομέρο (80' Αντούχαρ), Σαμπαλέτα (77' Καμπανιάρο), Φεντερίκο Φερνάντες, Ντεμιτσέλις, Ρόχο, Μαστσεράνο, Ένσο Πέρες (46' Αουγκούστο Φερνάντες), Λούκας Μπίγλια, Λαμέλα (68' Γκάγκο), Ντι Μαρία (86' Ρίκι Άλβαρες), Αγκουέρο (83' Γκαϊτάν).

The post Η Αργεντινή πήρε ρεβάνς από την Γερμανία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα