Η απάντηση του Γονίδη σε όσους τον κατηγόρησαν ότι άφησε άνεργους ανθρώπους

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για τους λόγους που το σχήμα με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή στην Ιερά Οδό διαλύθηκε πριν καν αρχίσει και απάντησε σε όσους τους κατηγόρησαν ότι οδήγησαν στην ανεργία τους ανθρώπους του μαγαζιού που περίμεναν να δουλέψουν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Thema People

και παραδέχτηκε ότι το μαγαζί δε γέμιζε ούτε στο μισό και τα ρεζερβέ τραπέζια ήταν ελάχιστα, ενώ αποκάλυψε και τα λεφτά που έπαιρναν στο κέντρο οι σερβιτόροι και οι υπόλοιποι εκτός αυτού, της Έλλης και της Στέλλας.

«Ήταν δική μου απόφαση να μη συνεχίσω, γιατί ο επιχειρηματίας μου έκανε πρόταση να δουλεύουμε κάθε Σάββατο. Και επειδή δεν είμαι καραγκιόζης έτσι ώστε όταν δεν έχει ρεζερβέ να προφασίζομαι ασθένεια, έχω μάθει στη ζωή μου πώς ό, τι δεν λύνεται, κόβεται. Δεν έχω μάθει να λέω φανφάρες. Η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα μαγαζιά. Μόνο που εμείς, δεν μπορέσαμε να οργανωθούμε με μειωμένα εισιτήρια, όπως έκαναν άλλα μαγαζιά, γιατί ξεκινήσαμε αργά. Κάποιοι θα πουν “καλά, άφησες τόσες οικογένειες χωρίς δουλειά”; Και σε αυτό έχω απάντηση. Για τέσσερα μεροκάματα το μήνα, οι μουσικοί θα έπαιρναν τετρακόσια ευρώ. Ας πάρουν το επίδομα ανεργίας. Η λουλουδού θα πάρει πενήντα ευρώ μεροκάματο, εάν δεν έχει δουλειά, δηλαδή διακόσια ευρώ το μήνα. Αυτός είναι μισθός Βουλγαρίας. Μπορείς να ζήσεις με αυτά τα χρήματα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα