Η Αν Χάθαγουεϊ ετοιμάζεται να… ταξιδέψει στον χρόνο!

Είναι από τις ηθοποιούς που όποια κινηματογραφική πέτρα κι αν σηκώσεις τα τελευταία χρόνια, θα την βρεις από κάτω. Έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χόλιγουντ, έχει κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ (για την ερμηνεία της στο φιλμ «Οι Άθλιοι») και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές – αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Ο λόγος για την Αν Χάθαγουεϊ,

το κορίτσι που αγαπάει να μισεί το Χόλιγουντ. Ωστόσο η 30χρονη ηθοποιός δεν καταλαβαίνει από αυτά και ετοιμάζεται για το επόμενο της βήμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Χάθαγουεϊ θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της επόμενες ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, με τίτλο «Interstellar». Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι εντυπωσιασμένος μαζί της, από τη συνεργασία τους στο «The Dark Knight Rises» και την θέλει και στο νέο του project.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες από το καινούργιο του φιλμ, ωστόσο οι φήμες λένε ότι θα πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με ταξίδια στο χρόνο και σε άλλες διαστάσεις. Δίπλα της η Χάθαγουεϊ θα έχει τον Μάθιου ΜακΚόναχι, ενώ το «Interstellar» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα