Η Nokia παρουσιάζει 6 νέες συσκευές και νέες εφαρμογές για καλύτερη εμπειρία χρήσης [εικόνες]

Η Nokia προσθέτει καινοτομία και επιπλέον φωτογραφικές δυνατότητες, παρουσιάζοντας έξι νέες συσκευές και καινούριες εφαρμογές για ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα νέα προϊόντα της Nokia συνεχίζουν την παράδοση της εταιρείας στον καινοτομικό σχεδιασμό, τις προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες και τις αποκλειστικές εφαρμογές, κάνοντας τη ζωή του χρήστη πιο εύκολη και πιο

διασκεδαστική.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Nokia World: Άμπου Ντάμπι, η Nokia παρουσίασε έξι καινούριες συσκευές, καθώς επίσης νέα αξεσουάρ, λειτουργίες και εφαρμογές που ενισχύουν την εμπειρία την οποία αποκομίζει ο χρήστης. Στις νέες συσκευές περιλαμβάνεται το Nokia Lumia 2520 - η πρώτη ταμπλέτα Windows στην ιστορία της εταιρείας, τα Lumia 1520 και 1320 -δύο νέα smartphones με μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, καθώς και τρία νέα μοντέλα της σειράς Asha, μεταξύ των οποίων και το πρώτο 3G smartphone, με κορυφαίο σχεδιασμό, νέα έντονα χρώματα, ακόμη πιο εύκολο περιβάλλον χρήσης και ιδιαιτέρως προσιτή τιμή.

Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία imaging της αγοράς, οι νέες συσκευές των σειρών Lumia και Asha δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται τον κόσμο γύρω τους, όπως ποτέ πριν. Παράλληλα, η Nokia παρουσίασε ορισμένα καινούρια αξεσουάρ που διευκολύνουν και κάνουν πιο διασκεδαστική τη ζωή μας, καθώς επίσης και μια σειρά καινούριες εφαρμογές – της Nokia και άλλων κατασκευαστών- οι οποίες έχουν στόχο να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης που αποκομίζει ο κάτοχος των συσκευών Asha και Lumia. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Nokia Asha 500

Το Nokia Asha 500 διαθέτει οθόνη 2.8 ιντσών, κάμερα 2MP και προσφέρεται σε εκδόσεις μίας ή δύο SIM (Easy Swap Dual SIM). Αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις αγορές της Αφρικής, της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.

"]

Ο ασύρματος φορτιστής που χωράει στην τσέπη σας

Η Nokia παρουσίασε επίσης μία φορητή ασύρματη συσκευή φόρτισης η οποία κάνει πιο εύκολη και πιο γρήγορη τη διαδικασία φόρτισης, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να μπορεί να φορτίζει το smartphone του χωρίς καλώδιο ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Το Nokia DC-50 ακολουθεί το πρότυπο Qiwireless και είναι συμβατό με τις συσκευές Nokia Lumia που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, όπως τα Lumia 1520, Lumia 1020, Lumia 925, και Lumia 920. Η διάθεση του Nokia DC-50 στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα