Η Lady Gaga σχεδόν… φυσιολογική

Πρέπει να είναι από τις σπανιότερες φωτογραφίες της Lady Gaga.

Η εκκεντρική και διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας στο πλαίσιο της περιοδείας της και οι θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της σχεδόν δεν την αναγνωρίσαν μια και έμοιαζε φυσιολογική.

Φορούσε ένα λευκό κοστούμι, του οποίου το σακάκι έμοιαζε να είναι πολλά νούμερα μεγαλύτερο και να καλύπτει όπως όπως, το γυμνό της στήθος. Τα μαλλιά της ήταν λυτά στους ώμους

της χωρίς απολύτως καμία υπερβολή. Φορούσε λευκά μεγάλα γυαλιά και το μόνο που θύμιζε lady Gaga ήταν τα υπερβολικά ψηλά τακούνια της.

Τις τελευταίες ημέρες τα media έχουν εστιάσει στα παραπανίσια κιλά της τραγουδίστριας γράφοντας πώς οι πίτσες και οι μακαρονάδες πήραν την εκδίκησή τους.

Η ίδια χρησιμοποιώντας το twitter δήλωσε: «Ευχαριστώ τους φαν μου που με αγαπούν όπως και να ’χει και ξέρουν ότι το νόημα της ομορφιάς και της συμπόνιας». Μάλιστα λίγο αργότερα, προς υπεράσπισή της χρησιμοποίησε μια διάσημη ατάκα της Μέριλιν Μονρόε: «Σε όλα τα κορίτσια που πιστεύουν ότι είστε άσχημες, επειδή δεν είστε πολύ αδύνατες, εσείς είστε οι όμορφες. Η κοινωνία είναι άσχημη».

Keywords
Τυχαία Θέματα