Η Hugo Boss Hellas άνοιξε το ανακαινισμένο κατάστημα BOSS στο Κολωνάκι

Στις 23 Μαρτίου, η HUGO BOSS HELLAS άνοιξε το ανακαινισμένο κατάστημα BOSS στην Αθήνα, στην οδό Αμερικής 19 στο Κολωνάκι.

Σε μία συνολική έκταση 325 τετραγωνικών μέτρων το κατάστημα διαθέτει τη γυναικεία συλλογή BOSS και τις ανδρικές συλλογές BOSS και HUGO

σε τρία επίπεδα. Το ισόγειο είναι αφιερωμένο στις ανδρικές συλλογές BOSS και HUGO συμπεριλαμβάνοντας ανδρικά υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και γυαλιά, ρολόγια και αρώματα. Στον κάτω όροφο παρουσιάζεται η επίσημη ανδρική ένδυση, υποδήματα και αξεσουάρ.

Ο πρώτος όροφος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στη γυναικεία συλλογή BOSS όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάζονται τα γυναικεία υποδήματα και αξεσουάρ.

Το εσωτερικό του καταστήματος αποπνέει μια μοντέρνα και πολυτελή αίσθηση. Οι μαύρες μεταλλικές επιφάνειες τονίζονται από φωτισμό LED, οι εξαιρετικής ποιότητας υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα μαύρα πλαίσια στους τοίχους, οι γυαλιστερές επιφάνειες και οι καθρέφτες ενισχύουν την καθαρή και κλασσική διάθεση. Η δύναμη και η σαφήνεια αυτού του καταστήματος με την υπογραφή της BOSS προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση του κόσμου της BOSS.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Opening: 23 Μαρτίου 2016
Έκταση: 325 τ.μ.
Παρουσιάζει τη γυναικεία συλλογή BOSS και τις ανδρικές συλλογές BOSS και HUGO

Κατανομή καταστήματος

Ισόγειο: Ανδρικό BOSS και HUGO, ανδρικά υποδήματα και αξεσουάρ

1ος όροφος: Γυναικείο BOSS, γυναικεία υποδήματα και αξεσουάρ

Κάτω όροφος: Επίσημο ανδρικό BOSS και HUGO, ανδρικά υποδήματα και αξεσουάρ

Διεύθυνση: BOSS Store Κολωνάκι, Αμερικής 19ΤΚ 106 72Κολωνάκι, Αθήνα, ΕλλάδαΤηλέφωνο: +30 210 3389 080Email: [email protected]

The post Η Hugo Boss Hellas άνοιξε το ανακαινισμένο κατάστημα BOSS στο Κολωνάκι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα